Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Gratis Jamsessies bij Het Klooster in Woerden voor Muzikanten en Publiek

di 10 december 2024

Gratis Jamsessies bij Het Klooster in Woerden voor Muzikanten en Publiek

WOERDEN – Het Klooster biedt dit seizoen opnieuw gratis jamsessies aan, waar zowel muzikanten als muziekliefhebbers van harte welkom zijn. De eerstvolgende sessie vindt plaats op 1 oktober 2024, en geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website van het theater. De jamsessies bieden een podium voor zowel beginners als gevorderden om in een informele setting samen muziek te maken of als toeschouwer te genieten van de optredens.

Onder begeleiding van een docent van de Popzolder worden de deelnemers uitgedaagd om te improviseren, samen te spelen en verschillende muziekstijlen, zoals pop en rock, te verkennen. Het doel van de sessies is niet alleen het maken van muziek, maar ook het leren luisteren naar elkaar en het experimenteren met nieuwe muzikale ideeën.

Iedereen Welkom - De jamsessies zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht ervaring of leeftijd. Ook wie geen lessen volgt bij Het Klooster kan meedoen. Daarnaast is publiek van harte welkom om de sessies bij te wonen. De deuren van de foyer staan open, en bezoekers kunnen vanuit de zaal of onder het genot van een drankje bij de bar genieten van de muziek.

Samen Muziek Maken -  Volgens Het Klooster is de drempel laag. "Het gaat niet om perfectie, maar om samen muziek maken en plezier beleven," zegt Bram Knol (Coördinator en drumdocent Popzolder). De jamsessies bieden ruimte aan een breed scala aan stijlen en niveaus, waardoor het voor zowel doorgewinterde muzikanten als beginners leuk is om mee te doen.

Aanmelden

Zowel deelnemers als publiek kunnen zich gratis aanmelden via de website van Het Klooster: kloosterwoerden.nl. De jamsessies beginnen om 19.30 uur en zijn gratis toegankelijk. De eerstvolgende sessie is op 1 oktober.

Geplande data jamsessies:

• 1 oktober 2024
• 10 december 2024 (speciale kerst-editie)
• 4 februari 2025
• 1 april 2025


Locatie

Klooster | Kunstencentrum
Wilhelminaweg 77, 3441 XB Woerden


Website: Gratis Jamsessies bij Het Klooster in Woerden voor Muzikanten en Publiek


Over Klooster | Kunstencentrum

Meer informatie over Klooster | Kunstencentrum vindt u in de cultuurmap: Klooster | Kunstencentrum
Bezoekadres: Wilhelminaweg 77, 3441 XB Woerden
Contact: tel: 0348 42 30 66 | e-mail: info@kloosterwoerden.nl